Cautare

61499 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeaantena1 calarasi" (4.99 secunde)
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Programul manifestarilor din 15 august (Autoare: ... Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei.
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Programul manifestarilor din 15 august (Autoare: ... Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. Un portret exact al unui om plecat din Calarasi in lumea larga a Bucurestiului.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene. La intrecerea din orasul de pe bratul Borcea al fluviului Dunarea va avea loc si Campionatul National de Tandemuri.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene. La intrecerea din orasul de pe bratul Borcea al fluviului Dunarea va avea loc si Campionatul National de Tandemuri.
Ionela Stanila) Reprezentantii Consiliului Judetean Calarasi au luat parte, astazi, la Silistra, la conferinta de lansare a proiectului Dezvoltarea produselor turistice comune si revitalizarea mostenirii culturale.
Actualitatea de Calarasi si Adevarul informeaza: Calarasenii sunt invitati de Sf. Maria la Ziua Marinei, pe faleza orasului, la distractie A intrat deja in traditia comunitatii calarasene ca, in fiecare an, pe 15 august, sa fie sarbatorita Ziua Marinei.
Pe pagina sa de Facebook, publicistul Florian Popa Micsan a publicat un text, din care rezulta ca nu a renuntat la proiectul sau SF, desfasurat sub genericul JULVERNISME. ... 5 martie 1944) a fost un deputat roman in legislatura 1990-1992, ales in judetul Calarasi.
Steaua (FCSB) a parasit Cupa Romaniei in faza optimilor de finala, fiind invinsa de nou promovata in prima Liga Dunarea Calarasi. Echipa marelui patron Gigi Becali, antrenata de Nicolae Dica, a pierdut cu 2-1 un meci in care a folosit jucatorii de rezerva.
Duminica, 10 martie, la ora 11.00, la Pizzeria Bya din Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de grafica si caricatura A fost odata in Calarasi.
Muzeul Dunarii de Jos Calarasi, instituție de cultura aflata in subordinea Consiliului Județean Calarasi, a organizat recent vernisajul expoziției Lumina Invierii. Evenimentul a avut loc joi, 11 aprilie 2019, la sediul muzeului din str.
Targul Gospodarilor, deschis in Calarasi pana pe 24 decembrie Deschis pe 9 decembrie, in fata Cinematografului Orizont, Targul Gospodarilor ofera acum, inaintea sarbatorilor de iarna, produse traditionale dintre cele mai diverse, pe gusturile tuturor.
Feribot-ul care asigura traversarea Dunarii cu feribotul, intre Chiciu (Calarasi) si Silistra redevine functional la inceputul lunii august 2014 Dupa ce in urma cu 3 ani, circulatia intre cele doua maluri ale Dunarii s-a blocat, feribot-ul din Calarasi si Silistra are toate sansele sa fie repornit.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
Doru Ioan Taracila este nemultumit de modul in care functioneaza acum, la Calarasi, PSD, partid in care detine acum doar simpla calitate de membru, dupa ce a renuntat la toate functiile pentru a accepta numirea ca prefect, anul trecut, post pe care l-a ocupat pana la iesirea de la guvernare a PSD.
Ziua Marinei la Calarasi, august 2014 Primaria Calarasi a organizat o serie de activitati dedicate Zilei Marinei, desfasurate si in acest an in Parcul Central si pe bratul Borcea, in ziua de Sfanta Maria. Ziua a inceput cu oficierea Sfintei Liturghii la Biserica Sf.
FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. ... Atacantul in varsta de 20 de ani a sutat puternic de la marginea careului de 16 metri, la coltul lung, in plasa laterala.
Dunarea Calarasi invinge Dinamo si face un pas urias spre evitarea retrogradarii Dunarea Calarasi a facut un pas urias spre evitarea retrogradarii dupa ce a obtinut o victorie de senzatie in fata celor de la Dinamo.
Calarasiul este, timp de 4 zile, gazda Festivalului International de Folclor Hora Mare. Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi.
CALARASENI PENTRU CALARASI, un eveniment dedicat poetului Adrian Paunescu In 15 martie 2017, ora 18.00, Centrul Cultural Judetean Calarasi va invita sa traiti emotia evenimentului CALARASENI PENTRU CALARASI, dedicat poetului Adrian Paunescu.
google-analytics.com